Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email

Szolgáltatások

2013. február 13., szerda

Kedves Látogatók, Érdeklődők!                                                                        


Ha úgy érzi, elege van a mindennapok fáradalmaiból, problémáiból vagy csak egyszerűen kikapcsolódásra vágyik, ismerje meg a természet szépségét a FARKAS TANYÁN a Szamos folyó ölelésében. Az itt eltöltött napok élményekkel gazdagítják a család minden tagját, ami egész évre feltöltődést jelenthet. A FARKAS TANYA kitűnő környezetet nyújt a természetkedvelők számára -legyen szó aktív vagy passzív pihenésről- illetve számtalan kirándulás kiindulópontja lehet.

A gyönyörű panorámával büszkélkedő FARKAS TANYA közvetlenül a Szamos partján helyezkedik el. Ebben a meghitt, családias légkörű kempingben nyújtunk pihenési lehetőséget az idelátogató vendégeinknek.



SZAMOS hossza 411 km, ebből Magyarország területére az alsó folyószakasz esik, mely 52 km. A folyó Magyarország mai határát Csenger szélén, Komlódtótfalunál éri el és Gergelyiugornyánál torkollik a Tiszába. A folyó jobb és bal parti töltéskoronáján 2012-ben három méter szélességben aszfaltozott kerékpárút épült ki, mely nagyszerű lehetőséget biztosít kerékpártúrák lebonyolítására, emellett Csenger - Szamosbecs-Komlódtótfalu( 22 km) táv megtétele is igen nagy szenvedély a környező településeken élők számára.  Azoknak, akik igazi kihívásra vágynak, módjukban áll a nyaranta megrendezésre kerülő Szamos túrákon is részt venni.

Csenger a magyar-román határ mellett, Magyarország észak-keleti szegletében, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, egészen pontosan a Szatmári síkságon fekvő település. Az 5500 lélekszámú kisváros megközelíthetősége rendkívül jó: Közúton a 4-es úton Debrecenig, onnan tovább a 471-esen Győrtelekig, majd délkelet felé a 49-es úton. Vasúton Mátészalka-Csenger vonalon.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright © -2012 FARKAS TANYA VÍZIBÁZIS All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks | Design by Farkas Gergely